- Nem ég le a tészta, ha a sütőformát használat előtt először kivajazod vagy sütőpapírt használsz a sütéshez.
- Bár az elkészült torta szinte azonnal fogyasztható, sokkal finomabb, ha hűtőben áll 1-2 napot. Így az ízeknek van idejük összeérni - és a torta fenségesen finom lesz. Arról nem is beszélve, hogy könnyebb vágni, szeleteket alakítani belőle.
- Reggelire, egy pohár habos kakaóval is kitűnő!
- Megismételhetetlen ízélményben lehet részünk, ha a tortát gyümölcsfeltéttel tálaljuk. Bármilyen idénygyümölcs megfelel, eper, cseresznye, meggy - de akár banánkarikát, vagy narancs gerezdeket is rakhatunk a tetejére.
- Felnőttek egy kevés tojáslikőrrel is nyakon önthetik. :-)

Sok sikert a sütéshez!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése