Tippek és néhány jótanács a torta elkészítéséhez


  • Nem ég le a tészta, ha a sütőformát használat előtt először kivajazod vagy sütőpapírt használsz a sütéshez.
  • Bár az elkészült torta szinte azonnal fogyasztható, sokkal finomabb, ha hűtőben áll 1-2 napot. Így az ízeknek van idejük összeérni - és a torta fenségesen finom lesz. Arról nem is beszélve, hogy könnyebb vágni, szeleteket alakítani belőle. 
  • Reggelire, egy pohár habos kakaóval is kitűnő!
  • Megismételhetetlen ízélményben lehet részünk, ha a tortát gyümölcsfeltéttel tálaljuk. Bármilyen idénygyümölcs megfelel, eper, cseresznye, meggy - de akár banánkarikát, vagy narancs gerezdeket is rakhatunk a tetejére. 
  • Felnőttek egy kevés tojáslikőrrel is nyakon önthetik. :-)
Sok sikert a sütéshez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése