Izraeli torta - egy egyszerű és finom sütemény

Nálunk ez a süti abszolút vezeti a toplistát, eddig akinek csak elkészítettem, mindig elismerő szavakkal illette. És hogy mi lehet a siker titka? Talán az, hogy könnyen, gyorsan elkészíthető - és a végeredmény: fenomenális! Nem csak a sütemény elkészítése könnyű, hanem maga a sütemény is. Egy-két szelet még leves és főétel után is lecsúszik... sajnos. A süti kelendőségére jellemző, hogy nálunk olyan még nem volt, hogy ne fogyott volna el néhány perc alatt, ezért ha azt szeretnéd, hogy másnapra is maradjon, azt ajánlom, csinálj mindjárt két adagot, így esélyesebb, hogy a következő napon is ezzel az egyszerű, de mégis nagyszerű édességgel tudod kínálni családtagjaidat, ismerőseidet!


Hozzávalók


A tésztához:

  • 6 tojás
  • 3 evőkanál kristálycukor
  • 1 csomag Gála csokoládés, főzés nélküli pudingpor


A krémhez:
  • 4 dl habtejszín
  • 1 csomag Aranka vanília ízű krémpor
  • 1-2 csomag vaníliás cukor




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése